Fővárosi Állat- és Növénykert

2022. július 28.

2022. július 28.

A séta kiemelt helyszínei: Állatorvosi rendelő, Elefántház, felolvasás a Szavannaházban.
Találkozási pont: 18:30 óra Főkapu tér
Vendégünk ezen az estén Dino Benjamin színművész, rendező.


Betekintést nyerhetsz az állatok éjszakai életének titkaiba, amelyeket nappal szinte biztosan nem láthatsz! Kalandokkal várunk, állatbemutatóval fogadunk ezen a speciális estén. Állatkerti szakvezetőink kíséretében bebarangolhatod a Kertet, és beleshetsz a kulisszák mögött zajló titokzatos világban, beszélgethetsz egy állatorvossal is, aki mesél az állatkerti vizitekről és a paciensek különleges betegségeiről.

A program leírása: A gondozók segítségével egészen közelről megismerheted a legkülönlegesebb állatokat, sőt, olyan épületbe is beléphetsz, ahova látogatóink sosem. A séta során kulturális élményekkel is gazdagodhatsz a Vígszínház neves színművészeinek köszönhetően. Ha pedig megéheztél a hosszú sétán, állófogadással kedveskedünk neked és meglepetés ajándékokkal várunk.

Részletek:

  • Vendégfogadás élő állattal a Főkapu téren 18:30 órakor.
  • Megtekintheted az Állatorvosi rendelőt és Állatkertünk egyik állatorvosa mesél a mindennapjairól.
  • Elefántház és az ázsiai elefántok, gondozóik mesélnek nektek.
  • A Vígszínház neves színművésze Dino Benjamin vár benneteket felolvasással.
  • Állófogadás.
  • Meglepetés ajándékok.

 

A séta időtartama körülbelül 3 óra. A jegyek korlátozott számára tekintettel kérjük, időben biztosítsd a helyed. Felhívjuk szíves figyelmed, hogy a jegyek nem visszaválthatók és másik időpontra sem cserélhetők. Az esemény eső esetén is megrendezésre kerül!