zoobudapest_logo

Képzeld el, hogy egy ösvényen sétálsz, és a vadon állatai vesznek körül

Képzeld el, hogy egy ösvényen sétálsz, és a vadon állatai vesznek körül

Képzeld el, hogy egy ösvényen sétálsz, és a vadon állatai vesznek körül, ahol ezekben a pillanatokban a természet csodáját érzed, és a világ minden tájának élővilágában egyszerre gyönyörködhetsz.

Az elefánt vagy tigris kifutója mellett sétálva, úgy érzed, mintha egy izgalmas esti túraszafarin vennél részt, olyan közel a természethez amennyire csak lehet. Ez az érzés nem csak a gyermekeket vagy az állatok és növények szerelmeseit keríti hatalmába, hanem mindenkit, aki osztozhat ebben a különleges élményben.

Az esti Állatkert bensőséges hangulata azt az érzést teremtette a város közepén, mintha egy teljesen más világba léptünk volna. Kis csoportunk az állatkerti szakvezetőtől rengeteg érdekes információt tudott meg az Állatkert történeleméről, a speciális állatok tartásról. A humoros, néha szomorkás, de tanulságos történetekben bővelkedő több mint háromórás sétát egy esti vacsora szakította meg, ahol a finom falatok mellett, kellemes beszélgetésekre is sor került. Jó volt megismerni egy-egy résztvevő csoporttársat és új barátságokat, ismeretségeket kötni. Mindannyian együtt élhettük át a megannyi élményt és felfedezhettük ezt a hihetetlen varázslatot október végén az Állatkerti est leple alatt ezen a hűvös, de mégis szívmelengető estén.

Következő Esti Séta:
2023. április 20.

Kezdés ideje:
18:00

Időtartama:
körülbelül 3 óra

Jegyár:
20 000 Ft/fő